husk konkurrencen

vinderne af plakaten er..

 photo plakat1b_zps3e49e44f.jpg

Jeg fik lov til at trække hele TO heldige vindere af den flotte fjer plakat i A3 format fra TheClayPlay til en værdi af 190,- pr. stk. Tak for jeres hjælp til hvilken farve ramme jeg bør hænge plakaten i. Jeg kan se ingen af jer synes sort var en ligeså sprød idé som jeg – så jeg genovervejer det lige. En træramme kunne også være flot – det er jeg enig i! Jeg skal nok vise jer hvad jeg kommer frem til – måske jeg er så heldig, at vinderne deler deres ‘styling’ af plakaten på Instagram så jeg kan se hvordan den ser ud hjemme hos dem? Det vil være lækkert. Nå, nu til vinderne.

Vinderne er trukket tilfældigt på Instagram og det blev…. Trommehvirvel…

Dinersak (Anne Katrine Hallkvist)

ItsMyPassions (Julie Mænnchen)

Send mig jeres navn og adresse på mail: blogliebling@gmail.com 

Hvis du skulle være interesseret i at se mere fra TheClayPlay så klik ind på TheClayPlay’s Facebookside her eller Etsy shoppen her. Vil du gerne se det store udvalg af flotte ting i levende live, så er TheClayPlay at finde på Finders Keepers i Tap1 den kommende weekend 6.-7. september. Tak fordi I deltog i konkurrencen.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

husk konkurrencen