stikker af

vind – plakat fra the clay play

 photo theclayplay2_zps31866e96.jpg

To heldige læsere kan nu vinde en flot fjer plakat i A3 format fra TheClayPlay til en værdi af 190,- pr. stk. Jeg har selv søgt længe efter noget pænt til væggene i den nye lejlighed. Da jeg faldt over TheClayPlay på Etsy og så denne plakat med de flotteste blå fjer var jeg solgt. Jeg skrev til kvinden bag TheClayPlay for at købe denne flotte plakat og tænk sig – hun var så sød at udlodde to plakater magen til her på bloggen. Så nu kan to af jer læsere blive de heldige ejere af den flotte fjer plakat. Se plakaten, der udloddes her.

Hvis du skulle være interesseret i at se mere fra TheClayPlay så klik ind på TheClayPlay’s Facebookside her eller Etsy shoppen her. Vil du gerne se det store udvalg af flotte ting i levende live, så er TheClayPlay at finde på Finders Keepers i Tap1 6.-7. september.

Sådan deltager du..

Hop ind på min Instagramprofil (@blogliebling), kopier billedet af plakaten og del det på din egen Instagramprofil med følgende tags #bloglieblingwin #theclayplay @blogliebling.

Konkurrencen slutter søndag d. 31. august kl. 18.00 hvorefter jeg trækker de to heldige vindere.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stikker af