vind - plakat fra the clay play

sommerhus hygge

 photo 3a_zpsc2449dc7.jpg

 photo 6a_zpscd2fc0b1.jpg

 photo 1a_zpsd280dc7a.jpg

 photo 2a_zpsf16f684d.jpg

 photo 5a_zps882dc573.jpg

 photo 4a_zps31866401.jpg

Åh hvor var det 1½ døgn i sommerhus bare guld værd. Det er som om man bare slapper meget bedre af når man bliver revet ud af sine sædvanlige rammer. Eller, det synes jeg i hvert fald jeg gør. Sommerhuset vi besøgte i weekenden var så yndigt og rart. Det var beklædt med hvidmalet træ inden i, køkkenet var småt, men havde alt det behøvede – tilmed en opvaskemaskine, stuen havde pejs og et TV kun med DR kanaler. Vi endte derfor med søndag eftermiddag at se She’s All That på DR3, min søster, bebs og jeg. Vi slængede os langs hver vores langside i den fine lyseblå hjørnesofa. Drak varm kakao med både små skumfiduser OG flødeskum. Deluxe edition! Mens vi lå der og hyggede om kap skiftede vejret mellem regn, der slog hårdt mod ruden og strålende sol.

I det hele taget var weekend et overflødighedshorn af lækkerier på madfronten også. Lørdag aften stod den på flødekartofler, salat, kød og brød og dernæst en dejlig dessert med is og bær. Vi fik hjemmebagte boller til morgenmad søndag. Spiste frokost på Rørvig havn. Dejlig frisk fisk og sprøde fritter med remo til. Der var chokoladekiks, pyramider og varm te ad libitum til eftermiddag. Det var helt perfekt. Sådan en succes skal gentages! Jeg var vild med den form for weekend.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind - plakat fra the clay play