ny kähler vase til hjemmet

m.i.a. og mørbanket

 photo styrt2_zps5de03c85.jpg

Jeg har været lidt MIA her på bloggen. Som nogle af jer måske har set på min IG (@blogliebling) så faldt jeg på min lynhurtige cykel onsdag i sidste uge. Det var et dumt solo uheld, nærmest uden fart. Alligevel er jeg endt op med grimme skræmmer på hagen, smerter i maveregionen, masser af blå mærker og et ben, der gør relativt ondt. Jeg er træt og øm, men heldigvis lader det til, at ingen af de bærende dele er kommet noget til. Tænderne sidder hvor de plejer og intet synes brækket. Så på den måde er jeg ret heldig. Jeg håber, at jeg også er heldig når hagen heler og jeg ikke ender med et grimt ar på hagen. Tror jeg vil forsøge mig med det hypede Biooil og så selvfølgelig smøre arret med solcreme når jeg er udendørs. Har I andre tips til pæn heling af sår, så man ikke får grimme ar?

Nu hvor jeg er ved mit uheld på cyklen, så vil jeg lige slå et slag for hjelmen. Jeg har mange gange følt mig top pinlig berørt når jeg er kommet cyklende med min store, sorte ‘skater’ hjelm. Svampen, som jeg kalder den. Jeg synes nemlig jeg ligner en forvokset udgave af de der små svampemænd i Super Mario når jeg har den på. Men men men, jeg er rigtig glad for, at jeg har haft den på nu. Ellers havde jeg lignet noget, der var langt værre i ansigtet efter mit styrt. Hjelmen tog en god del af faldet og jeg kan nok takke den for, at der trods alt ikke er sket mere end der er. Så lad os lige blive enige om, at hjelmen måske ikke er køn, men den er en ven i nød. Så husk den!

Nå, nok om klamme cykelskader og vigtige hjelme. Summa summarum jeg er tilbage på bloggen og vender snarest tilbage med en vinder i konkurrencen om Duolac tabeletter til rejsen.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

11 kommentarer

 • Årh nej da! Håber du er ok nu! Jeg vil anbefale dig sådan en salve fra apoteket. Koster ikke ret meget. Men den gør, så der ikke går betændelse i dit sår. Måske er der noget chlorhexidin salve af en slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet Louise 🙂 Såret er heldigvis allerede helet rigtig fint. Så nu prøver jeg bare at undgå solen (hvis den da ellers viser sig) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Lad vær med at pille i det , så skal det nok bliver pænt, god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjelmen er bestemt en god idé og burde nu nok også være lov (når man nu tænker på dens gode egenskaber…) Ville aldrig bevæge mig ud på cykel uden – hellere hjelm hår end hjerneskade..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har tit været lidt flov over mit look med hjelm, men i dag er jeg egentlig ret glad for hjelmen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det bedste du kan gøre er, at holde det uden for sollys i et par uger efter. Dvs nok at smække noget plaster på, selvom det er nedern. Det er altså det eneste, som hudlæger anbefaler. Og hvis du er blevet syet, så hold hagen i “ro”, hvis man kan sige sådan. Jeg har fået to store ar på skulderen, da man jo ikke kan holde den i ro – derved er syningerne udvidet sig. Btw så opstår af altså af, hvordan et sår vokser sammen dvs ude fra /eller inde fra. Så alt det der olie? Det er noget bullshit, desværre. Det er ligesom strækmærker, det er genetisk betinget og INGEN olier/cremer kan ændre noget, de opstår indefra ikke via manglende påførsel af olie! Spørg din læge og luk ørene for alle mulige gode råd fra nettet – det er løgn og latin det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Faldt lige over din kommentar og vil altså sige at olie sagtens kan have en effekt…
   Jeg er nybagt Mor og smurte mig med mandelolie gennem graviditeten, hvilket resulteret i NUL strækmærker, til trods for det ligger til familien at få dem. Min mor fik feks en masse i sine graviditeter… Om jeg havde fået nogen hvis jeg ikke havde smurt mig, skal jeg ikke kunne sige, men ville da ikke “turde” lade være 🙂

   Sorry for sidespringet Natasja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt ok 🙂 Jeg ved ikke noget om hvorvidt det hjælper at smøre sig eller ej. Jeg køber ikke dyre cremer, men smører mig dagligt ind i de budgetvenlige cremer jeg kan lide. Fordi jeg bare føler det er rart og min hud virker til at holde sig blød og (nogenlunde) fast af det 🙂 Jeg er helt sikker på ar ikke kan afhjælpes helt ved en olie – men giver alligevel såret lidt smørelse så det forhåbentlig kan hele pænt 🙂 Og så skal der selvfølgelig også fugt til indefra 🙂

   Tak for jeres kommentarer Sofie og Marie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg købte forholdsvis dur creme på apoteket til ar, da jeg var blevet opereret, og den har hjulpet. Den er dry i brug, så du har til lang tid.
  Ellers hvis dit sår på hagen ikke er vildt stort, så kan compeed plaster til forkølelses sår også hjælpe på at det heler pænt. På med det når du kommer hjem, og ta det efter du har været i bad.. Du kan godt sætte to på, hvis et ikke dækker
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny kähler vase til hjemmet