dagens: en tur på slottet

instragram lately

 photo IG3_zpsdae8910f.jpg
 photo IG1_zps5fecf8e4.jpg
 photo IG2_zpsef07ef46.jpg

Aftenbadning og sushi på stranden med min kærlighed//Nem frokostsalat fra Netto//Lækker frokostburger fra Grill Royal på Kongens Nytorv//Forretten til min fødselsdag//Sommerlig salat med hindbær og forårsløg//Desserten til min fødselsdag//Friske blomster i spiseafdelingen//Mit nyeste krus i samlingen – jeg elsker det//Aftenlæsning på altanen inden efteråret tog fat

En lille update fra min IG konto (@blogliebling), hvor jeg jævnligt deler ud af mine mobilfotos. Ved eftersyn kan jeg se, at min profil er temmelig fyldt med mad. Derudover er der små glimt af min bolig og blandede godter fra hverdagen. Jeg ved godt mange hader madfotos, men jeg bliver altså tit lækkersulten af andres folk madfotos på både IG og blogs. Så jeg håber I kan lide lidt madfotos også. Her får I i hvert fald en portion madbilleder frisk fra fad.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens: en tur på slottet