opturs lejlighed

fjer plakaten er ankommet

 photo plakat1a_zpsbce1293e.jpg

 photo plakat2a_zpsa658beb6.jpg

Plakat fra TheClayPlay – vind din egen her!

I dag kunne jeg hente min flotte fjer plakat fra TheClayPlay på posthuset. Jeg har glædet mig meget til at se den og ikke mindst få den op og hænge. Den skal formegentlig hænge ved vores trappe, hvor der er en meget høj hvid væg. Gerne sammen med en plakat eller to mere. Nu er jeg i midlertid kommet i et nyt dilemma. Vi har sorte rammer på vores andre plakater i stueetagen, og jeg synes det giver en flot kontrast til billederne med sådan en sort kant. Men der er jo også andre muligheder. Hvad synes I vil klæde denne plakat bedst?

 

Hvilken ramme?

View Results

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opturs lejlighed