husk konkurrencen

vinderen er..

 photo d3f3c64a-78aa-4abe-91df-64617b1db04c_zps72deb546.jpg

Tak for jeres kommentarer på Neutral konkurrencen. Er I til lidt små konkurrencer i ny og næ? Eller vil I helst være fri? Jeg har lidt flere ting i ærmet – hvis det skulle have interesse?

Det var fedt at høre hvad jeres favorit sommer items er. Der var virkelig mange gode bud: solbriller, sandaler, sommerkjoler, buksedragter og tilmed et surfbræt! Jeg har selv svært ved at vælge min egen sommer favorit. Jeg er vild med Havaianas, denim shorts, mine Ray-Ban solbriller og min cykel! Det er ting jeg elsker at bruge hen over sommeren. I går cyklede kæresten og jeg bl.a. ind til byen og kiggede på lidt ting til lejligheden. Her fik vi shoppet lidt småting (se bl.a. min nye pude på Instagram).

Tilbage til konkurrencen – vi skal have trukket en vinder. Som ambassadør for det danske tøjmærke Saint Tropez er jeg vild med denne kommentar fra Marianne:

Mine elskede sandaler fra Saint Tropez, som netop måtte give op. Været så glad for dem. En dag i et supermarked var der et par der snakkede om dem. Damen sagde til manden, at de var så smarte, at de måtte være fra udlandet. Manden spurgte mig og jeg svarede “Saint Tropez”. Damens svar var så: ” Se, sagde de var fra udlandet…

Tillykke Marianne – jeg har sendt dig en mail. Og til resten af jer; tak fordi I deltog. Husk at holde øje herinde, måske der snart er flere gode ting at vinde. Følg eventuelt bloggen på Facebook og hold jer opdateret løbende.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

husk konkurrencen