indretning af ny bolig

rabat hos justspotted

 photo plakater_zpsce97df00.jpg

Justspotted: NOW//YES//SKY

I weekenden fik vi sat en ny væg op i lejligheden. Der mangler stadig noget arbejde på den før den er færdig, men den står der hvor den skal, døren er sat i og man kan nu virkelig fornemme rummene i lejligheden. Det bliver SÅ godt! Jeg har ferie nu (som jeg vidst fik råbt højt om herinde forleden) og det er på den ene side rigtig rart at have god tid til at komme på plads i de nye gemakker og på den anden side lidt træls ikke bare at ligge og dase på en eller anden strand. Vi kommer nok ikke til at bruge hele ferien på at spartle vægge og samle møbler, mere om hvad vores ferie byder på må vente til et andet indlæg. Det her indlæg skal nemlig handle om et godt indretningstip!

Min søster taggede mig på Instagram, hvor brugeren ‘cstadager‘ har lagt en rabatkode op på 15% til Emilies cool plakatshop Justspotted.dk. Rabatkoden er ‘cstadager’. Jeg har selv haft kig på Faunascapes’ flotte plakater ovenfor, som jeg overvejer til kontoret. Hvad synes I om dem?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

  • Karina

    I ringer bare, når møblerne skal samles. Særligt klædeskabe er mit speciale for tiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indretning af ny bolig