vinderen er..

materiel forkælelse

 photo 8fd644b1-9bf5-4913-a91c-854e256fdea8_zpse0d04c93.jpg

Top: Saint Tropez//Shades: Ray-Ban

Efter et ton af Ikea ture og indkøb af rengøringsmidler, maling og pensler fik jeg nok. Jeg trængte til at forkæle mig selv – materielt. Derfor slog jeg et smut forbi Saint Tropez og købte mig et fint sommersæt. I kan se en lille smagsprøve på det ovenfor – flere billeder følger. Og så fik jeg også gen-erhvervet mig et par sorte jeans fra Saint Tropez. Jeg har et par i forvejen, men fik revet en stor, grim flænge i dem på min cykel. Når man sådan har et par yndlingsbukser, som dag efter dag redder de værste tøjkriser er der altså ikke andet for end fluks at erstatte dem med en eksakt kopi. Som sagt så gjort.  Kig forbi senere når resten af billederne af sættet kommer.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinderen er..