materiel forkælelse

dagens: saint tropez sommersæt

 photo 5216783b-51ac-439b-a223-17633f6228bd_zps6d2397c7.jpg
 photo b8b29170-34f5-41df-8a23-d1fcbe53a00c_zps85ed659e.jpg
 photo 99a8ad1f-33a1-4448-b765-999f84af2eb5_zps9e9fde35.jpg
 photo 9b20d93d-1b88-4d17-bbe4-5e96ab72c534_zps1ca60e53.jpg

Top + Pants: Saint Tropez//Shoes: Samsøe & Samsøe//Blazer: H&M//Shades: Ray-Ban//Watch: Michael Kors//Bracelet: Juleo//Necklace: My own design

Her er hele sættet så. Nye bukser, ny top og ny blazer. Helt perfekt til sommerdagene på kontoret. Jeg følte mig virkelig godt tilpas i sættet og blev forleden rost af en ung smart ekspedient i byen for det. Bonus! Så blev jeg lige en halv meter højere. Jeg elsker når folk ikke er bange for at give komplimenter. Det vækker altså bare glæde – hvor selvisk det end lyder. Eller er det bare mig?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Lækkert med ros – du er også bare fin. Men jo, så bliver man så glad. Og man skal huske at give videre. Sidst jeg var i genbrug med en pose brugt tøj, havde jeg også købt boller, marmelade og småkager med til de frivillige i genbrugsbutikken. Anerkendelse i gadebilledet for the win 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor er du god Anne – både at komme med lækkert tøj til genbrugsen OG medbringe hygge 🙂 Du er en god karmaspreder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså fin ud 🙂 Lækkert look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke et smukt sæt! Og i forhold til det med komplimenterne, så kan jeg kun nikke genkendende til den dejlige følelse! Jeg var i Biston med min klasse på studietur, og der gav en ekspedient mig helt åbenlyst en kompliment for mine bukser. Jeg blev helt paf, for det synes jeg sjældent man ser herhjemme. Men en dejlig oplevelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Emma 🙂 Det er så dejligt sådan noget – jeg er ikke selv god til det, men vil da øve mig i det i fremtiden. Hvorfor kan man ikke smide komplimenter efter fremmede her i DK? Det skal der laves om på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

materiel forkælelse