min nye afhængighed

bruger i snapchat?

 photo c66a4841-335a-4577-922e-65b72f6f789f_zps0f066bcb.jpg

Jeg fik afsløret i mit indlæg forleden, at jeg er begyndt at ‘snappe’. Total ung med de unge. Min kæreste har i laaang tid sagt, at jeg skulle hente den dér app (Snapchat) fordi han synes det kunne være sjovt, at vi kunne sende snaps til hinanden. Jeg har imidlertid aldrig rigtig kunne se fidusen i Snapchat (måske jeg bare er for gammel). Jeg forsøgte at hente app’en, lavede en bruger og åbnede den. Og så kom jeg ligesom til kort. Jeg anede simpelthen ikke hvad jeg skulle bruge det til? Jeg lægger jo masser af billeder op på Instagram og også her på bloggen, så hvorfor endnu et medie til det? Hurtigt efter slettede jeg app’en, men min bruger levede åbenbart videre i den virtuelle verden.

Min søster sendte mig et snap af min nevø, da de var på sommerhustur. Jeg så det bare aldrig. For jeg havde jo slettet app’en. Så det var først da hun gjorde mig opmærksom på, at jeg var gået glip af moster-updates, at jeg kunne se et akut behov for at downloade app’en igen. Nu sender jeg lidt fotos til min søster og har (som jeg også fik nævnt) lavet en herlig føljeton til hende under vores ferie. Den går under navnet ‘Voksenferie’ og består af daglige opdateringer fra vores spændende og eksotiske voksenferie, som bl.a. går til Silvan, en listefabrik (sådan nogle gulvvlister), et utal af ture på genbrugspladsen og andre helt vildt medrivende feriefotos i samme kaliber.

Det er sgu egentlig meget sjovt med sådan et lidt ærligt og ufiltreret medie, hvor jeg kan gøre lidt grin med mig selv om min glamourøse feriestil. Billederne er grynede, motiverne tvivlsomme og der følger kun korte tekster med. Jeg er ikke ligeså hooked på Snapchat som jeg er på IG, men måske jeg bare lige skal lære det. Bruger I det? Og hvis ja, så fortæl mig lige ALT om hvordan man gør. Hvem man følger. Hvordan man gør. Og hvad man kan bruger det til i det hele taget.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

 • Jeg vidste hellere ikke hvad jeg skulle bruge snapchat til, da jeg hentede den! 🙂

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Er også ung med de unge 🙂 Primært er det også moster-updates jeg får, men også alt muligt andet fra venner og veninder. Fx. får jeg altid et billede fra min tydeligere kollega, når de for kage/slik.. Princippet kunne man jo bare sende et billede via en besked, men nogle gange er et snap sjovere og nemmere at få afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min nye afhængighed