nyder altanlivet

vaskepulver og gamle vaner

 photo 5038e952-83c0-49a8-b82f-a92f0df4bb9c_zpsb564cd24.jpg

For et par uger siden var jeg til et event om vaskepulver. Jeg må indrømme, at jeg pludselig føler mig  endnu mere voksen og ‘ansvarlig’ når jeg sådan bliver inviteret til events om solcremer og vaskepulver. Begge dele har jeg egentlig aldrig haft den store holdning til tidligere (altså vaskepulver og solcreme, ikke det med at være voksen og ansvarlig) så på en måde er det ret spændende at få lidt mere indsigt.

Jeg var inviteret af Neutral, som har en masse miljørigtige produkter, bl.a. vaskepulver. Ét af hovedbudskaberne på eventet var, at vaskepulveret var blevet mere komprimeret og pakkerne er derfor mindre, dog stadig med samme antal vaske i hver pakke. Det er derfor blevet endnu mere miljøvenligt. Ikke nok med, at du skal bruge mindre vaskepulver og dermed slæbe mindre med hjem fra supermarkedet – så slipper vi også for en masse forurening ved at transportere mindre mængder rundt i verden. Smart ikke? Faktisk forventer Neutral også at bruge hele 190 tons mindre emballage grundet den nye koncentration i deres vaskepulver (forudsat salget er det samme som i 2013). Det er ikke helt tosset.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ikke den, der vasker allermest tøj hjemme hos os. Men jeg vasker da mindst en maskine hver uge. Og jeg når jeg har handlet ind har jeg egentlig altid taget de samme produkterne ned fra hylden som vi brugte dengang jeg var barn. Og det var ikke Neutral kan jeg afsløre. Den slags vaner fra barndommen har det med at hænge ved og per automatik køber man det samme produkt igen og igen. Jeg gør i hvert fald, jeg ved ikke med jer? Jeg bruger det samme vaskemiddel, tandpasta, rengøringsmiddel osv. som blev brugt dengang jeg var barn (nu lyder jeg vidst gammel igen?).

Jeg har altid tænkt, at sådan noget øko/miljørigtigt halløj ikke kunne vaske rigtigt rent. Men nu har jeg prøvet nogle af Neutrals produkter og det lader til at virke efter hensigten. Det faktum, at mit tøj bliver rent som det skal sammenlagt med en god lærerig opsang af Astma Allergi Danmark gør, at jeg tror jeg fremover jeg vil bruge nogle miljø og allergivenlige produkter lidt mere i fremtiden.

Måske I også har lyst til at prøve Neutrals produkter? De har også lavet nogle smarte nye doserede tabs, som er lige til at smide i maskinen.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyder altanlivet