new in: birkenstock

turen til tyrkiet og det forkerte værelse

 photo 2a_zps26622004.jpg

 photo 3a_zps579fd17e.jpg

Fredag i forrige uge var det store rejsedag for os. Der skulle nås en masse før vi kunne sætte os til rette i flyet med næsen mod vores destination. Vi skulle bl.a. ned og stemme (har besluttet mig for, at det fremover skal være en tradition, at vi skal rejse når der er valg – vi rejste til Thailand, da der var kommunalvalg og denne gang var der valg til EP mens vi var af sted – god idé med sådan en tradition ikke?).. Så kan der nemlig ikke gå så lang tid før vi igen skal af sted. Så smart tradition!

Nåh, men vi nåede altså forbi biblioteket i Nordvest, hvor man kunne stemme ganske nemt og så fik vi også lige lånt et par bøger til ferien – hvilket var meget heldigt, da der blev læst en hel masse (indlæg om bøger følger). Dernæst stod den på pakning. Nok noget af det jeg er aller dårligst til i verden. Eller, altså.. Jeg er egentlig ret vild til at pakke. Jeg pakker, og pakker, og pakker.! Jeg er god til at fylde en taske op med så meget, at den kun liiige akkurat kan komme med uden jeg skal betale overvægt. Det pudsige er, at jeg alligevel altid står med min tons tunge kuffert i hånden på vej ud af døren og er overbevidst om, at jeg må have glemt noget. Men det har jeg sjældent. Problemet er bare, at jeg ikke kan huske hvad jeg har puttet i min taske. Af samme grund benytter jeg mig af pakkelister når jeg rejser. Gør I også det? Eller er I lidt sejere til at pakke? Jeg har set Rikke kan pakke i en håndbagage! Det er vildt!

Med hænderne fulde af bagage og maven fuld af sommerfugle tog vi det offentlige ud til Kastrup lufthavn. Det gik ganske glimrende. Vi var hurtigt tjekket ind og igennem sikkerhedskontrollen. I lufthavnen fik vi en lille bid mad til overpris og til vores store glæde havde vi fået vingepladserne i flyet med masser af god benplads! Det var lækkert. Vi så film på computeren sammen og hyggede med kolde cocio og M&M’s. Da mørket faldt på i Dalaman lufthavn i Tyrkiet ankom vi. To timer senere stod vi på vores hotel..

Vi blev tildelt et værelse og jeg bad udtrykkeligt om ikke at bo i gadeplan (er lidt paranoid med den slags).. De fortalte, at værelset lå på 2. sal – så vi gik med bagagegutten over til værelset… som naturligvis lå lige ud til en gade! Der var ingen gardiner. Og lyset virkede ikke. Døren stod åben ud til gaden og jeg følte mig på ingen måde tilpas i det værelse. Vi vendte om på hælen og genbesøgte straks receptionen, som efter lidt brok gav os et andet værelse. Og heldigvis for det. Det lå på 3. sal – væk fra gaden, med udsigt til bjergene (som I måske har set på min IG konto) og så var der både lys og gardiner. Hvor heldig kan man være?! Vi lagde os til at sove og glædede os til at se hvad Tyrkiet havde at byde på den kommende uge.. – Hvad det var får I at vide i de kommende indlæg.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: birkenstock