new in: saint tropez kjole

omvæltninger en mas

 photo 5c047f94-e219-4630-bed3-6bebf5116c24_zps80d2e120.jpg

Udsigten fra min nye bolig..

Nogle dage kan jeg ikke forstå jeg er træt og mister pusten. Men når jeg så kigger på alle de ting, der sker på ingen tid – så kan jeg alligevel godt forstå, at mit hoved trænger til lidt fred og ro. Indenfor kun 10 dage blev jeg moster – en ubeskrivelig begivenhed, som vækker en helt ny følelse i én, vi bestilte en sommerferie og så fik vi tilbudt en ny bolig, som vi takkede ja til. Tre ret store ting på meget kort tid. Der er måske ikke noget at sige til hvis man nogle gange er lidt ør?

Det hele er fantastiske ting! Mostertitlen har ført en del køreture med sig, da jeg gerne vil op til Nordsjælland, hvor den lille purk bor med hans dejlige forældre, så tit som muligt. Ferien skulle afholdes kun få uger før (endnu) en flytning stod for døren. Det betød nøje koordinering af kalenderen for at få tid til at pakke flyttekasser, få styr på alt det praktiske, der skal ordnes under en flytning og samtidig med lynets hast finde nye lejere til vores gamle lejlighed.

Jeg har boet mere end fire år i den samme lejlighed og kan egentlig godt lide at slå lidt rødder. Så det faktum, at vi nu har boet hele fire(!) forskellige steder i år tager pusten fra mig. Jeg tror og håber på, at alt bliver godt nu. At der ikke skal flyttes mere i laaang tid og så håber jeg ellers bare på at få lidt ro fra alle mine gøremål. Det er næsten en skam når man ikke når at få nydt alle de gode ting i livet fordi tiden bare går så rasende hurtigt!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: saint tropez kjole