turen til tyrkiet og det forkerte værelse

en dag i den tyrkiske sol

 photo 4a_zps58e94cb6.jpg

Natten i det nye værelse forløb ganske fint. Vi fandt lyn hurtigt ud af, at der var mere end almindeligvis lydt på hotellet. Vi kunne derfor høre både folk på gangen samt musikken fra drinksbaren ved poolen. Og hvad endnu ‘bedre’ var – vi kunne høre naboer og overboer besørge. Helt vildt hyggeligt at komme så tæt på fremmede.. Eller.. Heldigvis vidste vejret sig at være intet mindre end perfekt. Så vi behøvede ikke bruge mange timer på værelset.

Vi spiste morgenmad i all inclusive buffeten på hotellet, hvor der både blev lavet pandekager (som man kunne smøre med Nutella) og friske omeletter. Super dejligt! Dernæst gik turen til poolen, hvor vi solede med rigeligt med solcreme. Jeg havde både pakket P20 og Dermas produkter. Førstnævnte har jeg brugt i en del år efterhånden og jeg er stadig stor fan! Det holder bare hvad det lover – omend det ser lidt giftigt ud. Men jeg kan varmt anbefale det. Derudover vil jeg gerne smide en anbefaling efter Dermas ansigtssolcreme. Jeg har testet den herhjemme i den danske sol, hvor den er lækker og har nu også fået bekræftet, at den virker selv under varmere himmelstrøg. Jeg blev ikke solbrændt i ansigtet – og det er altså ret vigtigt, så man forhåbentlig kan have en pæn hud mange år frem i tiden.

Vi brugte også Dermas sololie, som virkelig kom til sin ret når man var iført badetøj og ikke var bange for at blive olieret på beklædningsgenstande, der ikke egner sig til den slags. Dermas sololie gav glød, fugtede og beskyttede samtidig mod solens skadelige stråler. Helt perfekt. Og så kunne man nemt komme i lidt skygge enten i baren eller under en af de mange parasoller ved poolen, så man ikke fik brændt huden helt af. Når sådan en dag i solen er overstået kan jeg varmt anbefale, at man har en god after sun med (man kan evt. stille den i minibaren så den er dejlig kold). Vi brugte en gammel favorit fra Cliniderm.

Hvordan er jeres forhold til solcreme og after sun på ferier? Hvad er jeres favorit mærker og faktor?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

10 kommentarer

 • Jeg er ret bleg, og vil derfor rigtigt gerne nyde solens stråler uden creme, men engang imellem skal der smøres lidt på, og det gør jeg også! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, hvis du vil. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B

  Nu ved jeg godt det er lidt for sent, men har du læst pudderdåsernes anmeldelse af P20? http://pudderdaaserne.dk/category/maerker/p20/ Den beskytter ikke særlig bredspektreret 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt indlæg om solcremen! Det er helt korrekt, at en solcreme helst skal dække for både UVA og UVB. Det gør den sololie, som jeg også brugte 🙂 Så der skulle jeg være dækket ind. Og så brugte vi P20’s faktor 20 og faktor 30, så jeg håber alt er så sikkert som det nu kan være i solen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh, hvor jeg gerne vil på ferie. Har lige talt at jeg har 17 arbejdesdage inden sommerferien starter.
  Jeg er blondine af den helt ægte (og kloge) slags, og jeg kan ikke undvære solcreme. Bruger fakta 30 hele sommeren, og en spray olie ligende til min hovedbund – den lider om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Hej
  Elsker dine ferie blogs. Solcreme er et must og høj faktor til kig og min famile. Derma er super da det er uden kemi
  Ha en dejlig dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Derma skulle eftersigende være et godt produkt til hele familien 🙂 Dejligt du kan lide rejseindlæggene!
   God dag til dig også søde Anette 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det bare lækkert ud. Har virkelig udlængsel efter en ferie hvor solcreme er et absolut must 24/7. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

turen til tyrkiet og det forkerte værelse