omvæltninger en mas

babybløde fødder med salvequick exfoliation socks

 photo ddff74e3-eba7-4488-b347-b7ce297710da_zpsd184d7ad.jpg

Jeg har oplevet noget virkelig syret! Jeg har været forundret og imponeret. Over mine fødder. Jeps, den er god nok. Mine fødder har fyldt unaturlig meget i min bevidsthed i to ugers tid. Og i min lejlighed. Jeg har drysset rundt med klam død hud, som har lagt sig som et ubehageligt Hans og Grethe spor hvorend jeg har gået.. Jeg ved det lyder virkelig utiltalende, men jeg synes alligevel I skal læse videre. For resultatet af besværet er virkelig det hele værd! Jeg var heldig at modtage en lækker prøvepakke med Salvequicks ‘exfoliation socks’ – et par plastiksokker, der ud fra den medfølgende information skulle bringe de blødeste fødder med sig. Man skal have sokkerne på i 90 minutter – så der gik lige et par dage fra jeg modtog sokkerne til jeg tog mig mod til at sidde (eller ligge) stille i så lang tid..

Jeg anede en chance for at få sokkerne på, da vi skulle se film en lørdag aften. Sokkerne røg på – de er lidt stive og ubehagelige.. Jeg tog et par bomuldsokker ud over for at holde dem på plads og placerede min popo dybt i den nye sofa under en varm dyne. Fordi jeg kender mig selv (og ved, at jeg falder i søvn til stort set alle film) satte jeg mig et ur til 90 minutter. Da uret vækkede mig tog jeg sokkerne af og skyllede fødderne som foreskrevet. Min kæreste kiggede mistroisk og spurgte om der så var nogen forbedring at spore nu?

Det var der ikke. Ikke spor. Så hurtigt går det nemlig ikke med de hersens sokker. Jeg lagde et billede på Instagram af sokkerne og en læser skrev ‘gå ikke i panik – på 4.-5. dag skalder dine fødder helt vildt!’. Det skulle vise sig at være et rigtig rart tip at få. Dagen efter ramte jeg 5. dagen og voila – min hud på fødderne var som én stor vabel. Det gjorde ikke ondt på nogen måde – men der hang de klammeste hudflager på undersiden af mine fødder (beklager detaljegraden). Havde hun ikke skrevet den info til mig var jeg nok bange for om jeg havde fået en allergisk reaktion eller lignenede. Det virkede så vildt. I over en uge har jeg været nødt til at lukke mine fødder inde i sokker og sko fordi de simpelthen har været SÅ uappetitlige at se på (altså meget mere end fødder normalt er). Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville gå så vildt for sig. Så jeg måtte flere gange vise min stakkels kæreste og familie hvordan jeg skiftede ham på fødderne. Jeg har været lige dele imponeret og flov. Men nu er det hele godt.

Efter to ugers tid er jeg endt op med de blødeste fødder, præcis som lovet. Jeg var skeptisk for en stund, men nu tror jeg på produktet. Det er sgu egentlig ret smart. Efter sådan en tur var mine fødder for alvor klar til at indtage de nye Birkenstock sandaler og til at komme på ferie! Mit bedste tip må dog være ikke at gøre det få dage før man skal i sandaler eller andet, da der altså er en periode, hvor man allerhelst vil gemme sine fødder langt, langt væk.

– Sponsoreret gave –

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Nu har jeg efterhånden set denne mirakelstrømpe på flere blogs – og alle er begejstrede. Jeg tror, jeg prøver 😉 Det skal jo bare lige times i forhold til vejret og begivenheder, når nu fødderne skal pakkes væk nogle dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sørg virkelig for at time det – det kan blive en meget grim affære mens det står på 😀 Men bagefter er man glad for resultatet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Deres fodfil er mit bedste sommer køb – har baby bløde fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • These socks looks really cool…however I think I would panic seeing my feet chaning skin…but I guess it worths 😉 Probably I should try

  eirini

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

omvæltninger en mas