diy: halskæder

væk for altid?

 photo 6a4db873-78b7-4e12-903e-c72651651477_zpsa4551680.jpg

Hvad er det, der gemmer sig sig der? Det er såment bare mig, der har taget mig den frihed at tjekke ud fra bloggen en hel uge og nyde solen i Tyrkiet med kærestemanden. Vi rejste af sted fredag i sidste uge og er netop kommet hjem igen i nat. Jeg nåede hverken at få skrevet farvel eller på gensyn herinde – jeg ved ikke om I overhovedet har lagt mærke til jeg har været væk? Det vigtigste er egentlig også bare, at jeg nu er retur. Og jeg er ikke bare retur – jeg er retur med masser af historier og billeder fra en varm og dejlig ferie. Jeg vil lave lidt forskellige indlæg, både om vores tur, men også lidt om tips til sommerferier i al almindelighed. Jeg glæder mig til at drysse lidt solskin ud over bloggen den kommende uge og håber I får en dejlig lørdag. Jeg selv skal ud på et job – så det er en brat opvågning fra den omtågede feriestemning, hvor dagene har flydet ud i ét og man ikke har skulle tænke på andet end at spise og sove og så gøre det forfra igen.. Meeen med lidt snilde tror jeg nu godt, at jeg kan holde det gode feriehumør gående temmelig længe. Der er ikke noget så rart som en god ferie.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy: halskæder