solen og solcreme

justin timberlake

 photo 09504acd-0d14-4279-8b24-3e55a62b13c9_zps96ca0a70.jpg
I dag skulle jeg have været inde og se den gode, ‘gamle’ Justin Timberlake give den gas i Parken. Desværre er min koncert-partner optaget og vi besluttede os derfor for at sælge billetterne.. Jeg kommer med garanti til at fortryde det! Det gør jeg måske i virkeligheden allerede lidt – men altså, nu er det sådan det bliver. Jeg så Justin synge sin sjæl ud i Parken i 2007 sammen med min dejlige søster. Det var en euforisk tid. Jeg blev student få dage efter koncerten, forude ventede et års ophold i Berlin og jeg følte jeg kunne gå på vandet! Koncerten var som krymmel på min soft ice på en varm sommerdag. Så fantastisk og så opløftende. Selvom vi havde siddepladser stod vi op hele koncerten som to teenagepiger med gyngende hofter og skrålede med på hver en sang! Jeg havde glædet mig til at genopleve på en lille bitte smule af stemningen fra dengang, men det må vente til han igen gæster Danmark en dag. I stedet kan vi nyde hans dejlige sange sammen i dette indlæg. Er der nogen af jer, der skal til hans koncert i aften?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Karina

    Det ser lidt ud til, at ALLE er i parken (udentagen dig, mig og så din søster) min facebook og istergram flyder over med billeder derfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

solen og solcreme