påskeferie og tivoli

rytteriet live 2

 photo cd2759be-5e50-488e-87dd-6a251d050c13_zpsb3cdd60b.jpg

Torsdag aften i sidste uge tændte vi så småt op for feriestemningen en lille dags tid i forvejen. Min kæreste havde nemlig fået billetter til Rytteriet Live 2 i fødseldagsgave, så der var lagt an til en sjov og hyggelig aften. Vi lagde hårdt ud med all-you-can-eat (and believe me – that’s A LOT) sushi hos Izumi i Charlottenlund. Restauranten er ikke mega hyggeligt indrettet, men deres sushi smager absolut lækkert. Når man ankommer til den lille restaurant får man udleveret en iPad med billeder af alle de slags ruller, der bliver serveret samt en bestillingsseddel. Og så kan man ellers bare gå i gang med at udvælge sig alt det man gerne vil smage på. Man kan bestille flere gange og spise alt hvad man vil. Det er lige mig! Man kan ikke finde all-you-can-eat tilbuddet på deres hjemmeside, men jeg kan afsløre, at det koster 188,- per person mandag-torsdag, hvis I skulle have fået appetit på en lille lækker rulle.

Med maven fuld af fisk gik turen videre. Vores lille bil trillede mod Bellevues flotte gamle scene, hvor de næste to timer stod på latterkramper og god musik af bl.a. Marie Key. Jeg har egentlig ikke set så meget Rytteriet i TV, men kunne sagtens være med på showets jokes. Det var en rigtig dejlig kæresteaften og en helt igennem godkendt fejring af torsdag og snarlig ferie fuld af oplevelser! Har I set Rytteriet – enten live eller på TV?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskeferie og tivoli