et lille lyserødt pip

nogle ting går aldrig af mode

I min søgen efter lyserøde items fandt jeg ud af, at jeg har en svaghed for nogle helt bestemte trends. Egentlig vil jeg ikke kalde dem trends – for jeg synes altid de er i modbilledet på den ene eller anden måde. Det er to klassikere, nemlig striber og denim.. Jeg er især helt hooked på blå og hvid stribet og er indehaver af en del i den kategori. Derudover har jeg altid drømt om et par denim overalls, men jeg er endnu ikke stødt på et par som jeg ikke ligner et tykt barn i.. Så indtil nu er jeg nøjedes med denim shorts, nederdele og jeans – of course, det er et must have.

Er det bare mig, der har den svaghed, eller har jeg nogle medsammensvorne derude?

 photo f42bdbeb-4369-4af4-870b-264563048396_zps2f191d0a.jpg

Kjole: Envii 350,-//Overalls: H&M//Tee: Saint Tropez 300,-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et lille lyserødt pip