jeg glæder mig til..

new in: stine a smykker

 photo f656387b-4587-4f16-a484-ba23315f43fa_zpsb025aeb8.jpg

Her er de så. Mine nye smykker fra Stine A. Det er faktisk mine første Stine A smykker. Jeg har kigget meget og længe på Stine A’s dejlige udvalg, men har endnu ikke fået købt mig noget. Nu har jeg taget revanche og købt en lille samling. Det blev til et par hjerteøreringe, to ear cuffs, et fint vedhæng og to smukke, smukke ringe. Jeg har købt en blanding af oxyderet og guld, da det er disse to varianter jeg bruger mest. I dag har jeg mixet dem og bærer begge ringe samtidig. Noget som ikke var sket for bare få år siden. Der kunne jeg ikke døje tanken om at have guld og sølv på samtidig, men jeg er blevet meget mere afslappet omkring den slags og tager de ting på jeg har lyst til. Af samme årsag har jeg hele sidste uge haft i alt 6 ringe på.! Det lyder helt vildt voldsomt, men det er altså bare en bunke smalle og meget diskrete ringe, hvis jeg selv skal sige det. Og så er det ret fint at mixe og matche lidt forskelligt efter min mening. Hvad synes I om mine køb?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg glæder mig til..