farverig sommer inspiration

husk beskyttelse

 photo 4ed16371-4e3d-449e-9027-570592fbe830_zpsc90d4e30.jpg

Rettelse: Jeg er blevet lidt klogere på solcreme efter eventet til aften og tager min udtalelse omkring solcreme i ansigtet hver dag til genovervejelse i mit kommende indlæg om solcreme og sol.. Stay tuned!

 photo fd2a3bc0-f5e9-4c21-b4ce-841f1f253f82_zps125918c2.jpg

Egentlig ved jeg ganske lidt om solen. Jeg har før gjort mig klog her på bloggen (i dette indlæg), men jeg er langt fra ekspert. Én ting ved jeg dog med sikkerhed; jeg elsker solen! Den giver mig energi og glæde – og min krop er pænere med lidt kulør. Men jeg er også bange for, at den skal komme til at skade mig mere end den gavner. Derfor er jeg vildt glad for, at jeg er inviteret til et event omkring solens virkning i aften. Jeg glæder mig til (forhåbentligt) at blive klogere og måske endda endnu bedre til at sole med måde.

De forholdsregler jeg tager mig i dag indebærer naturligvis solcreme. Solcreme i mange forskellige afskygninger. Jeg har en række favoritter og prøver hvert år nye cremer i solen. Jeg bruger bl.a. altid en dagcreme med faktor i. Sommer eller vinter – solen rammer altid min ansigtshud, tænker jeg i hvert fald? Jeg var før påsken løbet tør og havde derfor netop købt en ny lækker creme fra Vichy. Samtidig med mit køb modtog jeg en pakke med to dejlige solprodukter fra Derma i. Total heldigt. Så nu kan sommeren bare komme an! Jeg har brugt ansigtscremen fra Derma i en uges tid – og den er dejlig. Den trænger hurtigt ind og er ikke fedtet som solcremer ellers kan have ry for. Det er den perfekte dagcreme, i hvert fald til min hud.

Da solen stod på sit højeste i søndags tog jeg mine elskede rulleskøjter på og trillede modigt ud på de københavnske cykelstier på mine bambi ben. Ud over at beskytte mig med håndledsbeskyttere og fem centimeter tyk, sort, svampelignende cykelhjelm, beskyttede jeg også min bare hud med sololien fra Derma. Den er lækker – men er modsat ansigtscremen er den en rigtig fedtet laban. Den er sådan lidt glinsende i det og jeg forestiller mig lidt sådan nogle toptrænede fitness modeller smurt i et tykt lag olie, når jeg har den på. Selvom jeg overhovedet ikke ligner én. Jeg vil nok undgå at have den på til daglig, men ved en pool er den helt perfekt. Så må vi se om jeg kommer til at sole ved pool i år.. Alt kan ske.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

farverig sommer inspiration