fantastisk fredag

et lille lyserødt pip

 photo 52e34125-b7e7-4a3b-8e86-b6bdc31d5ef6_zps5cdd37a2.jpg

Alt tøj fra H&M (Envii har også en masse pænt lyserødt)//Parfume: Marc Jacobs

Det er ikke meget jeg har postet på bloggen de sidste par dage. Som de fleste andre har jeg nydt vejret – har I også det? Jeg brugte det meste af weekenden i mine forældres dejlige have, i går gjorde jeg de københavnske cykelstier usikre, da jeg begav mig ud på rulleskøjter og i dag har jeg cyklet, lavet mad og haft et lille kaffebesøg. Alt det, der gør livet lidt mere lækkert. Og det skal der naturligvis være plads til.

Det er dog ikke fordi jeg er uinspireret eller ikke har noget at skrive om, at her har været stille. Tværtimod. Der er sket masser af ting og sager og jeg har en masse collager og andet godt jeg gerne vil dele med jer. Jeg har blandt andet lavet denne lyserøde collage. Jeg tror aldrig det er sket før i bloggens historie. Jeg er normalt ikke helt vild med lyserød – men det er jeg blevet. Den dér candyfloss lyserøde, helt sart og forårslækker, som leder tankerne hen på ny udsprungne kirsebærtræer. Jeg har ikke særlig meget tøj i lyserødt, så jeg har været ude i butikkerne og lede lidt, men har endnu ikke fundet det rette. Jeg har ikke lyst til at det skal blive alt for lillepige i looket, så jeg tror jeg vil gå efter en oversize tee, en grov strik eller bare en meget basic top. Eller måske endda en maskulin blazer i den feminine farve..? Jeg ved ikke hvad det bliver til eller om det bliver til noget, men jeg ved i hvert fald der findes pæne lyserøde ting derude. Se bare på på denne collage hvor meget jeg har fundet online! Hvordan har I det med den lyserøde farve? Er den hot eller not?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fantastisk fredag