rytteriet live 2

en dårlig oplevelse og en god overraskelse

 photo 883db20b-62a5-4f9c-b9d3-2db4379fa743_zpse0176618.jpg

Skal I lige have en historie fra det vilde Nordvest? Det skal I da. Skal I iiiik’ dét? Okay, her kommer den (om I vil det eller ej). Jeg havde for et par uger siden sendt min kæreste af sted til noget eksamenslæsning efter aftensmaden. Jeg gik mig en tur, kom hjem, lagde mig i sengen og så lidt tv. Jeg var næsten faldet i søvn, da min kæreste kom hjem ved halv elleve tiden. ‘Hvor er mine blå sneakers, skat?’ lyder det ude fra vores hoveddør.. Jeg råber groggy ud til ham, at de burde stå på opgangen, hvor vi havde sat dem. ‘De er væk’ siger han og jeg vågner op med et gip. Går ud til ham og ser, at vi mangler tre par sko. Bl.a. mine dejlige Adidas sneakers. Vi havde ikke troet, at nogen gad stjæle vores brugte sko – alle andre i opgangen har deres sko stående udenfor deres hoveddør og vi havde derfor troet, at vi også kunne gøre det. I bagklogskabens lys skulle vi selvfølgelig ikke have stillet vores sko derude, men det er for sent nu. Der er lås på gadedøren og kun få mennesker bør have adgang til opgangen. Så det er virkelig træls, at nogle af vores aller mest yndlings sko forsvandt. Jeg var ellers blevet så glad for mine Adidas banditter! De var med mig i tykt og tyndt.

Kort efter det utilgivelige skotyveri begyndte jeg at lede efter en god erstatning til mine klassiske blå sneaks. Jeg tabte hurtigt mit hjerte til nogle specielle Adidas i en weave model. Problemet var bare, at de ikke var sådan liiiige at skaffe herhjemme. Jeg kunne simpelthen hverken finde dem i butikker eller online i min størrelse noget sted.. Jeg havde egentlig opgivet at finde dem, da min kære kæreste overraskede mig med en pakke. Nede i pakken lå et par Adidas ZX 500 OG weave i sort. Arghmen altså – I kan tro der var lykke i det lille hjem! De blev indviet på vores dateaften på Bellevue og har fulgt mig trofast siden. Selvom jeg stadig håber lidt på, at karma fanger skotyven og han må få evig ildelugtende fodsved og falde i sine (mine) snørebånd, så er jeg nu ret glad for mine nye sneaks. De er ret så pæne hvis jeg selv skal sige det. Så snitterne væk skotyv!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rytteriet live 2