lately

Lige nu ville jeg ønske..

 photo b9379b9c-d3b2-430c-a7a9-8b2207191f10_zps0ef04959.jpg

Jeg ligger på sofaen mens regnen slår hårdt mod ruderne. Der har været overraskende stille i lejligheden denne weekend og jeg nyder det. Jeg har lavet mig en kop varm kakao (det skal man når det regner meget) og ligger med tæppe på. Det er søndagshygge deluxe! Når man sådan får fred og ro til at tænke, kan jeg ikke undgå at dagdrømme lidt. Hvor ville jeg ønske jeg var lige nu? Og hvad ville jeg ønske jeg lavede? Listen er lang og det er måske derfor jeg aldrig helt føler jeg når nok – jeg vil simpelthen for meget. Men i mine drømme kan jeg komme vidt omkring.

Her er et udpluk af hvad jeg gerne ville foretage nu og her.

 • Køre rundt i USA i bil på en laaaang ferie med min kærestemand. Vi skulle opleve kulturen og naturen, shoppe og slikke sol. Dét gad jeg godt!
 • Købe (flere) lækre møbler til lejligheden så vi kan få indrettet færdigt – Ilva har -25% i dag, overvejer at tage et smut forbi og se om der skulle være noget livsnødvendigt. (Skal dog lige generelt få overboerne til at være lidt mere stille så vi kan føle os hjemme – her er mere lydt end jeg er vant til.. Og Darudes Sandstorm er bare stressende – og nej, kære overbo, den bliver ikke bedre af, at man spiller den på repeat en almindelig hverdagsaften.. Og ja, kære overbo, det er smart at sætte filtdutter under sine møbler så man ikke skal skraaaabe dem hen over gulvet konstant. Jeg er en sur gammel dame når det kommer til nabostøj..)
 • Rejse til Thailand. Jeg er vild med det sted! Der er så meget at opleve, så smukt og SÅ god mad. Næste gang kunne det være jeg skulle forsøge mig med et dyk i havet – det tror jeg er en fed oplevelse. (Elsker, at jeg med selvfølgelighed skriver ‘næste gang’ – aner ikke om der bliver en næste gang, men jeg håber da på det.)
 • Spise brunch et hyggeligt sted med rigtig god latté.
 • Stå på rulleskøjter i solskin og varme. Glæder mig til sommer <3
 • Shoppe nyt lækkert tøj i Saint Tropez – se på ST bloggen hvad jeg bl.a. ønsker mig lige nu.

.

Mest af alt vil jeg nok bare gerne være et sted hvor solen skinner, et sted hvor en lun vind ridsler i palmebladene og hvor havvandet er den perfekte temperatur til at dykke direkte i. Jeg ville drikke en kold cola og kysse. Dét er hvad jeg godt gad bytte min plads i sofaen ud med lige nu. Hvad ville du gerne lave lige nu?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

 • Og jeg drømmer om et nyt, stort hjem 🙂 Er gået helt i selvsving oppe i hovedet og indretter og planlægger. Liiige tidligt nok ik’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder også som nogle skønne ønsker. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil være færdig med indretningen af lejligheden! Men der ligger jo også noget sjovt i at gå og gøre ved i et nyt sted. <3

  Jeg drømmer også om en tur til et varmt land… Jeg har efterhånden hørt meget om både Thailand, Filippinerne og Kroatien og er blevet mere og mere nysgerrig efter at besøge disse steder! Ellers er Barcelona og Italien (Firenze) nogle af ønske-destinationerne.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lately