uventede pakker

do it for denmark – spies konkurrence

I dag har jeg fået æren af at skrive et sponsoreret indlæg om noget, der ligger mit hjertet nært. Nemlig at rejse og opleve verden. Spies har lavet denne sjove video med tilhørende konkurrence. Selvfølgelig for at få os danskere til at rejse mere, men også fordi de mener vi skal have fødselsraten op i Danmark. Og hvad har de to ting så med hinanden at gøre, tænker I? Nu skal I høre..

I følge videoen er hver 10. danske barn undfanget på en ferie! Hvad siger I så? Det er da ret vildt. Jeg vil helst ikke ind på for meget omkring baby-making (det bliver ligesom lidt for personligt, ikke?) men jeg har da efterhånden gennem selvstudier erfaret, at rejser og oplevelser i almindelighed er med til at styrke parforholdet – og det kan jo i sidste ende munde ud i en invitation til storken.

Som I ved skal jeg snart være moster. Så jeg tænker, at min søster pt. tager tørnen med at hjælpe med at hæve fødselsraterne og så skal jeg nok prøve at hjælpe til med at få rejst lidt. Er det ikke en god fordeling? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at suge en masse god sol til mig denne sommer, så jeg kigger lidt på hvad der kan lade sige gøre indenfor de rammer vi har. Det er efterhånden 2 år siden kæresten og jeg sidst var alene på eventyr. Dengang var vi på to ugers fantastisk tur i Tyrkiet. Det var godt for krop, sjæl og parhold. Uden tvivl.

For tiden tænker jeg meget på hvor vores næste rejse skal gå hen. Det tænker jeg faktisk tit over. Det er nok én af mine favorit dagdrømme. Jeg drømmer i øst og vest. Bogstavelig talt. Jeg vil gerne til Thailand – igen. Det var virkelig et dejligt sted med masser af god mad, venlige mennesker og flot natur. Og så vil jeg gerne til USA. Der har jeg aldrig været, men vil virkelig gerne opleve det. Hvis ikke ét af de to rejsemål kan gå i opfyldelse ville jeg absolut ikke have noget imod at tage til sydens sol. Den er jeg nemlig også fan af. Men indtil nu er det hele bare drømme uden deadline. Vi har dog én planlagt ferie i ærmet, nemlig storbyferien til Berlin i sensommeren (som I måske ved) og så forventer vi også, at der bliver plads til den årlige kanotur i Sverige. Ingen af vores ferier er dog ikke med henblik på at lave børn som konkurrencen her lægger op til. Men det skal jo ikke forhindre os i at rejse.

Hvis I skulle have lyst til at deltage i konkurrencen, så kan I se mere i videoen. Konkurrecen er inddelt i 4 trin. 1. trin er at booke en storbyferie med ‘ægløsningsrabat’ hos Spies (crazy right? Deltagere, som ikke har en ægløsning kørende af den ene eller anden årsag, kan faktisk også få rabat på deres næste ferie, så ingen bliver snydt på det punkt. Det handler nemlig ikke om at vinde – det handler om at være med.), 2. trin er at nyde ferien og hinanden godt og grundigt, i trin 3. skal I bevise, at I har undfaget et barn på jeres ferie og dernæst er i med i 4. trin, nemlig konkurrencen om at vinde hovedpræmien. Og det er ikke en hvilken som helst hovedpræmie – det er en familieferie til en værdi af 25.000,- samt en barnevogn fra Odder til en værdi af 9.999,- og tre års forbrug af bleer. Rimelig vild præmie – og rimelig syret konkurrence.  Lad mig lige høre hvis I deltager – og især hvis I vinder! Det vil jo være for sejt.

-Sponsoreret-

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

  • Malene Isholdt

    Da jeg var på ferie i uge 42 sidste år. Blev jeg gravid og er sat til den 29/6 2014. Med venlig hilsen Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har godt støt på konkurrencen, og jeg vil være ærlig at sige at det er godt nok også en grænseoverskridende en af slagsen uden tvivl… Vi snakkede dog i det lille hjem om at det kunne da være sjovt at deltage, men da vi lige har fået en lille ny i familien for 3 mdr siden, tænkte vi at det nok blev lige tæt nok på 😉 så det må blive en anden gang…

    Og forresten tillykke med moster titlen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uventede pakker