tid til at sige farvel

udlejning af vores gamle lejlighed

 photo 2bdbb796-56e9-4336-990b-43cc26ca9c34_zps516fd6fd.jpg

Jeg er allerede blevet spurgt ind til hvad der skal ske med vores lejlighed nu hvor vi flytter. Og det er forståeligt. Markedet for lejeboliger i KBH er helt skørt! Det går rasende hurtigt. Jeg havde frygtet, at vi skulle stå med dobbelt husleje i 3 måneder, men sagen er den, at vores lejlighed allerede er blevet afsat. Der var faktisk hele to interesserde til boligen efetr bare ét døgn!

Den er pt. dækket i et tyk lag gråt støv og vil være det over en måned endnu. Alligevel var der to interesserede, der kom og kiggede på den tirsdag (dagen efter vi havde fået tilbudt den nye). På trods af, at badeværelset er revet ned, køkkenet er halvt splittet og alle rum er dækket af støv og plastik, ville begge gerne overtage den. Det kan de i sagens natur ikke, så vores udlejer valgte den de ville have ind. 15. marts bliver vores lejlighed beboet af en ny og vi er videre i nye omgivelser.

Jeg har selv spurgt jer til råds herinde mht. hvordan I har haft skaffet jeres bolig og der er desværre ingen gylden løsning. Men nu ved jeg, at det kan lykkes. 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tid til at sige farvel