nyheder

tid til at sige farvel

 photo d05f4c4e-6e20-4435-885f-56153bb5192c_zps544c9f4f.jpg

Foråret byder på mange nyheder for mig i år..

Gode ting kommer til dem, der venter.. Det sker når du mindst venter det.. Alt sammen sætninger, der er godt tyndslidte – men for pokker, nu har jeg selv oplevet det! Vi har, som I måske ved, ledt efter en ny bolig i et lille års tid. Vi har været glade for vores lille lejlighed, men tiden var efterhånden moden til, at vi skulle videre og gerne til noget lidt større. Vi har derfor ledt vidt og bredt. Vi har været forbi Boligportalen (ikke nogen succes mildt sagt), DBA, Facebook opslag en mas og vi har været til åbent hus arrangementer og set på ejerlejligheder og andelslejligheder.

Det har været svært at finde noget, der levede op til vores krav. Netop fordi vi i bund og grund har en dejlig lejlighed til en god pris, den er bare lidt for lille til os. Men det er svært at skifte ud med noget andet, som kun er halv godt og samtidig væsentligt dyrere.. Derfor besluttede vi os i sidste weekend for, at blive boende i vores lille lejlighed og i stedet købe nogle andre møbler for at få lidt fornyelse når renoveringen er overstået. Vi fandt en virkelig lækker sofa, en fantastisk seng og et meget, meget pænt sengegærde i Ilva.

Mandag morgen tikkede der så endnu et tag op på et Facebook opslag. En kort tekst om en lejlighed, der fangede min interesse. Jeg kontaktede hurtigt vedkommende og allerede om eftermiddagen var vi så heldige at få fremvist en stor lækker lejlighed med alt hvad, der stod på vores ønskeliste. Mandag aften fik vi besked på, at vi kunne overtage lejligheden pr. 1. marts! Det er om 1 uge! Det er helt tosset. Jeg har ligget søvnløs med tankerne galoperende inden i. Kan det virkelig passe, at vi er så heldige? Mon det hele bare er en drøm? Kan vi få afsat vores nuværende bolig hurtigt? Og hvad med flytningen? Vi skal have købt flyttekasser, fundet flyttebil og hjælpere til flytningen – men hvornår og hvordan? Hvilke møbler mangler vi? Og hvordan bliver der råd til det hele?    

Nogle gange går tingene bare lidt hurtigere end hvad jeg kan nå at fordøje. Jeg har været både glad og forvirret efter mandagens vilde begivenhed. Jeg glæder mig HELT VILDT til at skulle flytte ind i den lækreste lejlighed med den lækreste kæreste. Men jeg får også koldsved og hjertebanken ved tanken om de mange ting, der skal nåes på ingen tid, et nyt budget, der mentalt skal lægges og tanken om pludselig at skulle kalde en anden adresse for mit hjem efter mere end 4 år i samme lejlighed.

I stedet for at fokusere på de mange forandringer jeg skal vænne mig til, alle de nye lyde og lugte, der vil være i den nye lejlighed, vil jeg prøve at putte noget positiv energi i flytteprojektet. Det er nemlig mega fedt og herre heldigt, at alt det her er sket! Alle mine bekymringer må jeg pakke væk og så i stedet glæde mig over mere plads, lækker beliggenhed og en spændende fremtid i vores nye hjem. Nu ved I hvad min lille teaser forleden gik ud på. Turde ikke helt tro på, at det hele ville lykkes – så har ikke ville fortælle det før. Nu er kontrakten skrevet under og de fleste flyttekasser er pakket og klar. Der kommer måske til at være lidt boligfokus på bloggen den næste tid – og måske også til stilhed mens jeg sveder over en rekord hurtig flytning.

sponsoreret

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

15 kommentarer

 • Jeanne

  STORT TILLYKKE, vi hjælper gerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  TILLYKKE ,vi hjælper gerne ,bare sig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder utroligt spændende – vi står lidt i samme situation og kunne godt bruge noget mere plads, men der er bare heller ikke noget lige pt. som slår vores nuværende lejlighed 🙂 Men det kommer nok engang!
  Held & lykke med overtagningen osv. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kommer helt sikkert! 🙂 Jeg troede aldrig det ville lykkes for os, men nu lader det til alt falder på plads 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt, det lyder virkelig spændende, og stort tillykke! I hvilken bydel er I mon endt i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke 🙂 Hvor dejligt for jer! Glæder mig til at høre, hvor I er endt henne ad 🙂 Vi er også ude i at skulle sætte vores til salg her til foråret, så vi kan få noget større. Gerne et lille hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder super spændende 🙂 Vi vil nok også gerne have et hus på sigt, men det må vente lidt endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt! – tillykke med dit nye hjem. – Glæder mig til at høre og måske se mere.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Natasja – har I mon fået afsat jeres nuværende bolig? Ellers står jeg uden tag over hovedet d. 1. marts. Du meget gerne maile mig, hvis det er.
  Og tillykke med det nye 🙂
  Vh. Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jeres nye hjem. Hvor er det vildt, at sådan nogle ting bare sker, når man allermindst venter det, og egentlig har sagt farvel til tanken om det. Jeg vil helt klart følge med og håber virkelig der kommer en masse bolig-indlæg, for jeg trænger til lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂 Jeg er glad for at høre du gerne vil se mere bolig – for der kommer nok både inspiration, ønsker og lidt hjemme fra mig selv af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyheder