hvor skal jeg bo?

på kontoret

 photo 13f0d30d-4fa0-4c73-9dae-013f9319a0c7_zps569dc7ea.jpg

 photo ea3ccc41-1c53-4bae-a2bb-803e105c7334_zpsa01f0182.jpg

Her er lidt inspiration til kontoret. Jeg er vild med det lange rå træ skrivebord, tavlevæggen og de fine små gevirer på væggene.. (source: Pinterest)

Jeg har varslet, at der vil komme lidt bolig indlæg det kommende stykke tid – og her er så det første. Et lille inspirationsindlæg inden vi flytter ind. Én af de gode ting ved vores nye lejlighed er, at vi får plads til et kontor. Det lyder vildt voksent! Og samtidig helt vildt tiltalende. Kontoret håber jeg vi kan bruge som hobbyrum (når jeg f.eks. laver smykker), mine kæreste kan finde fred til at studere og jeg kan måske få arbejdet lidt derfra og især få blogget en masse.

Vi har længe haft skrivebord i vores soveværelse. Det var en kamp jeg tabte mod praktikkaliteten for et par år siden. Vi havde simpelthen behov for et sted – udover vores spisebord – hvor vi kunne gøre alt det ovennævnte. Jeg har vænnet mig til tanken om skrivebord i soveværelset, men jeg er ærligt talt stadig ikke lun på idéen. Jeg vil hellere have et rum, hvor man kan lade sine bøger ligge fremme og lukke døren til når man trænger til en pause fra studierne, et rum hvor der er plads til kreativitet uden, at jeg føler det roder. Mit soveværelse skal helst være simpelt og uforstyrret. Så nu glæder jeg mig til at få et vaske ægte kontor.

Vi har allerede købt en umådelig pæn sort stol på tilbud i Ilva, som skal stå ved skrivebordet. Jeg drømmer lidt om et nyt og større skrivebord, nu hvor der er plads, men jeg tror vi starter med at bruge det vi har. Et pænt hvidt et med en lille skuffe i. Hvad der ellers skal være i rummet står endnu hen i det uvisse. Nøj hvor jeg glæder mig til at indrette!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvor skal jeg bo?