farve bombe

min nye frisure

 photo eb9de935-3413-4214-9ec8-d458750db99b_zpse19839a8.jpg

Trøje: Envii//Jeans: Saint Tropez

Her er den så. Min nye frisure. Jeg fik klippet en ordentlig luns hår af. Følte virkelig ikke jeg kunne tæmme det lange hår længere, så nu må vi se hvordan det kommer til at gå med det lidt kortere. Jeg har brugt lang tid på at få mit pandehår til at gro ud og det orker jeg ikke igen foreløbig. Derfor har jeg ladet pandehåret være langt – så kan det hele også lige nå op i en hestehale eller noget andet smart. Da jeg gik ud fra frisøren følte jeg, at håret var fantastisk kort, men nu har jeg allerede vænnet mig til, at det er kortere og kunne måske godt have haft det lidt kortere.. Men det er måske fint nok ved nærmere eftertanke. Hvad synes I?

Det er i øvrigt blevet klippet af min favorit frisør fra Nordsjælland – tjek hendes hjemmeside ud. Hun er super sød, dygtig og har nogle gode priser.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

farve bombe