min nye frisure

hvor skal jeg bo?

 photo 8a88c7e7-a9c0-4761-b6c5-2f36f4433d3c_zpse212d5b4.jpg

Jeg har boet i Brønshøj de sidste 4 år.. Og nu skal jeg videre. I går talte jeg sammen – det er mit 7. hjem jeg flytter til nu. Jeg har boet i 6 byer/bydele i alt. Først var det Hillerød, så Skævinge, dernæst Berlin, Ballerup og Brønshøj og nu til KBH. Hver by har haft sin charme, og Brønshøj har især nogle virkelig gode kvaliteter, hvilket er én af grundene til, at jeg har boet der længe og haft svært ved at komme videre. Brønshøj ligger tæt på mit arbejde, tæt på motorvejen (som kan føre mig nordpå når familien trækker) og så kan man cykle rundt i dejlige KBH fra Brønshøj.

Nu skal jeg til at rykke teltpælene op. De skal flyttes knap 2km – det er helt perfekt. Jeg går ned i postnummer og kommer lidt tættere på det her fine sted, som jeg besøgte i foråret sidste år. Jeg glæder mig til nogle lange gåture her bl.a. med min kommende nevø. Og så glæder jeg mig til at cykle ind til byen til sommer sammen med min kæreste og spise en kæmpe is!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min nye frisure