udlejning af vores gamle lejlighed

farve bombe

 photo fc0a471e-d98d-4328-ab18-9ff15e4e58c6_zps87f395ca.jpg

Uglet morgenhår før farvebomben ramte mig..

 photo cfdfbaf4-9280-4528-9858-284917866ac6_zpsf8511363.jpg

Resultatet af farve bomben.. Sidenhen er en del af længden røget af..

Jeg føler mig møg kedelig for tiden. Jeg føler jeg har brug for lidt fornyelse på mange måder. Jeg tænkte, at jeg måske kunne starte med lidt forandring på frisure fronten. Ét eller andet skulle der bare ske. De af jer, der har læst med længe husker måske, at jeg for 1½ år siden var helt blond. Det havde jeg været et godt stykke tid på daværende tidspunkt. Så blev jeg farvet temmelig mørk. Sidenhen har jeg ladet min egen hårfarve komme frem og lokkerne gro lange.

Jeg er imidlertid mildest talt elendig til at have langt hår. Mit hår er temmelig glat og lidt svært at sætte på den dér skødesløse måde, som jeg elsker. Jeg ender istedet altid med at have en kedelig sideskilning, en høj hestehale eller en knold. Det bliver bare såååå kedeligt i det lange løb. For at få lidt forandring bestilte jeg derfor en colour bomb hjem online for et par uger siden. Jeg havde ikke lyst til at farve mit hår rigtigt – jeg er nemlig ret glad for ikke hele tiden at skulle farve igen og igen for at vedligeholde den grimme udgroning. Jeg læste mig lidt frem til, at en colour bomb kunne være vejen frem for mig.. Det er en slags midlertidig hårcreme, som man bruger efter hårvask.

Da jeg modtog min colour bomb i farven sweet toffee var den noget mørkere end jeg havde troet.. Jeg var derfor lidt bange for at give mig i kast med farven. Tænkt nu hvis den var meget mørkere end jeg havde påtænkt. Og hvis den så ikke ville forsvinde igen? Det ville jo være skrækkeligt! Jeg søgte derfor råd hos min søster, sendte hende et foto med den mørke colour bomb creme i flasken og en mistænksom smiley.. Hun sms’ede straks tilbage, at hun glædede sig til at se resultatet. Så der var ligesom ingen vej tilbage..

Resultatet blev ganske rødt. Mere rødt end jeg havde forventet. Men det var ikke grimt synes jeg. Til gengæld var det hurtigt væk igen – det er både godt og skidt. Det er meget godt, fordi man nemt kan farve håret uden at være bange for at skulle fortryde. Samtidig er det lidt ærgerligt, at resultatet hurtigt forsvinder hvis nu man er glad for det – så bliver det lidt dyrt i længden at bruge en colour bomb. Colour bomb’en er ikke den eneste forandring mit hår har undergået – jeg er nemlig også blevet klippet efter disse billeder er blevet taget. Det kommer der et indlæg om snart.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

9 kommentarer

 • Christina

  Har jeg aldrig hørt om før, men nu må jeg da næsten prøve 😉 Kan man se farven nogle steder, på de forskellige varianter? Eller er det bare at vælge en der er nær ens egen og så “fremhæver den farven”? Har nærmest samme hårfarve som dig, men ville gerne have det mærkere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder også bare SÅ lækkert med sådan en farveshampoo! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Julie <3 Jeg har mere tilbage i flasken – så måske jeg forsøger mig igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følte nærmest det gik ud efter de første to vaske.. Men tror stadig jeg har et skær 😉 Måske er det fordi jeg har valgt en farve, som ligger relativt tæt op af min egen farve, at jeg hurtigt føler der ikke er den store forskel. Jeg har brugt omkring 1/4-1/3 til alt håret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Katja 🙂 Ja det er det. Jeg brugte denne: http://nicehair.dk/id-hair-colour-bomb-sweet-toffee-250-ml.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig godt ud 🙂 Jeg har ikke farvet mit hår i 3 år. Bruger pt. en lidt varm brun farve shampoo fra Ingredien. Det er også tilpasset hårstrukturen. Og så er det jo mega nemt og en del billigere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ellers en rigtig flot farve til dig 🙂 Den kunne du godt overveje endnu engang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har overvejet at prøve sådan en farvebombe.. Men hvor længe holder det? – Og hvor meget af flasken brugte du på dit hår? Blev i øvrigt rigtig fint til dig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ih hvor fint! Er det Id Colour Bomb? 🙂 Jeg overvejer om man kan forsøge sig med noget dip dye hvis modet viser sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udlejning af vores gamle lejlighed