uro i tankerne

mød mig i morgen

 photo 41da29b8-c435-4472-856b-4a05b02267c1_zps32e34e92.jpg

Jeg vil lige hurtigt fortælle jer om noget.. Havde helt glemt at dele det med jer. I morgen er der, i anledning af Københavns modeuge, et event i de to Saint Tropez butikker i indre by. Eventet byder bl.a. på forfriskende drikke, goodiebags til de første 50 kunder og – her kommer det vigtigste – en personlig styling med hjælp fra Saint Tropez Best Friends aka os bloggere. Jeg håber I vil sige hej hvis I kigger forbi, det vil være super fedt for mig at sætte ansigt på nogle af jer, der læser med bag skærmene.

Eventet finder sted i tidsrummet i 15:00-18:00 i butikkerne på Vimmelskaftet og på Købmagergade. Læs mere på her. Jeg er at finde på Købmagergade ca. kl.15:30-18:00. Glæder mig!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uro i tankerne