glædelig 1. december

opskrift: pebernødder

 photo c5cea74d-6918-45a7-920c-fb6a24772dbd_zps86c7abb7.jpg

 photo 507bd5ae-5686-41a2-bada-2bd19c435922_zpsf07d5f2d.jpg

Jeg fik tilsendt en kasse med alverdens lækre ingredienser for nyligt. Ingredienserne var til både pebernødder og kokoscookies. Normalt er jeg ikke typen, der bager en masse juleknas. Jeg har altid tænkt, at det var aaaaalt for besværligt, men det viser sig for at være super simpelt! Derfor vil jeg gerne dele de to opskrifter med jer. I dag er det pebernødderne, der står for skud og i morgen er det kokoscookies. Og til sidst kommer der en lille konkurrence – så følg med herinde.

Det skal du bruge..

Ca. 100 stk.

  • 275 g hvedemel
  • 125 g sukker
  • 125 g OMA bagemargarine
  • 1 æg
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • ¾ tsk. stødt kardemomme
  • ½ tsk. stødt kanel
  • ¼ tsk. stødt hvid peber
  • 1 tsk. natron eller bagepulver.

Sådan gør du..

  • Rør sukker og OMA bagemargarine sammen.
  • Tilsæt æg og rør det sammen. Bland krydderier og natron med mel, og ælt det hele sammen til en ensartet dej med margarineblandingen.
  • Rul dejen ud i fingertykke stænger og skær i ½-1½ cm stykker. Rul dem til kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag pebernødderne 10-12 min. i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C) til de er let lysebrune.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

glædelig 1. december