opskrift: pebernødder

opskrift: kokoscookies

 photo eda5fb4e-72df-43ba-affc-5240273d6334_zps6d0e320f.jpg

Her kommer den anden nemme julekage opskrift. Denne opskrift er på kokoscookies. Jeg har tilføjet lidt chokolade i stedet for korender, som den originale opskrift indeholder. Det kan man tilpasse efter smag.

Det skal du bruge..

Ca. 50 stk.

  • 150 g sukker
  • 200 g OMA bagemargarine
  • 1 æg
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • 200 g hvedemel
  • 200 g kokosmel
  • 100 g hakket chokolade (mix evt. hvid og mørk)

Sådan gør du..

  • Rør sukker og OMA bagemargarine blødt. Rør ægget i.
  • Sigt hjortetaksalt sammen med melet og rør det i sammen med kokosmel og chokolade.
  • Sæt dejen i små toppe med to teskeer på en bageplade med bagepapir. Sørg for at der er god afstand, da dejen flyder ud.
  • Bag dem øverst i en 200 °C forvarmet ovn i ca. 7 min. (varmluft 180 °C). Kagerne skal være lysebrune i kanten.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift: pebernødder