nytår//nyt hår?

mine julegaver

 photo 64ee8cb5-62a8-48f9-a15a-1c901b4e53f7_zpsd522b15c.jpg

Min kæreste havde været meget gavmild med både papir, tape og bånd på en af mine gaver..

Jeg har det lidt ambivalent med blogindlæg omkring julegaver.. På den ene side kan jeg sagtens forstå man gerne vil se hvad andre får. Det synes selv det er hyggeligt og nogle gange får jeg tilmed inspiration til min egen næste ønskeliste. Jeg kan bare godt frygte, at det bliver sådan en slags sammenligning mellem hvem, der får hvad og hvor meget.. Lidt som dengang man var barn og sammenlignede med fætre, kusiner og søskendes julegaver. Jeg vælger på trods af det at lave et lille indlæg om hvad, der lå under træet til mig i år. Jeg fik mange ønsker opfyldt og fik tilmed lidt overraskelser.

Ud over alle de spiselige gaver, som I allerede har set (og som jeg snart har spist – UPS!) så gemte der så også en masse andre lækre sager. Jeg fik bl.a…

  • En højt ønsket føntørrer (den er seriøst god!)
  • En nøglesnor (til mit ID kort på jobbet)
  • Et Royal Copenhagen fad (til tapas eller andet lækkert)
  • Undertøj (Uh la la)
  • Den fineste oxiderede ring (som jeg ønskede mig her)
  • Gavekort til Matas (det kan ALTID bruges!)
  • Lidt fitness lir (det bør bruges mere – 2014 bliver mit år..!)

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nytår//nyt hår?