julefacts a la liebling

min jul

 photo 7711040c-9db6-464f-8e97-2ce3dc8455f3_zps70dbb959.jpg

Juledagene er ovre. Jeg var syg dagene op til jul og var stadig ikke helt på toppen juleaften. På trods af det havde jeg en super god aften. Vi var i alt 8 samlet til jul, vi spiste den bedste mad, dansede om det flotteste træ, åbnede henrivende gaver og spillede pakkespil. Aftenen blev til nat inden vi så os om, selskabet var bare helt i top! Min mave blev udfordret, både af de mange madretter og søde sager og af latterkramper. Summa summarum – det var en helt vildt god juleaften.

Dagene efter har budt på diverse julearrangementer, hvorfor jeg ikke har haft lejlighed til at få blogget så meget. Har ellers en del jeg gerne vil fortælle.. Har bl.a. fundet mig en pæn nytårskjole, har fået nogle gode gaver, har stadig en masse fotos fra Thailand og så har jeg oplevet noget lidt trist.. Det fortjener måske også et lille blogindlæg. Heldigvis har jeg fri mellem jul og nytår, så jeg håber der bliver tid til lidt mere blogging de kommende dage.

Læser I med herinde disse dage eller har I travlt med arrangementer, udsalg og arbejde?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

8 kommentarer

 • Jeg læser med, trods arbejde og en masse julearrangementer… Men vi ikke en s… at lave på job, så sniger mig indimellem ind og læser lidt blogs – fordelen ved et kontorjob 😉
  Er ked af at høre om dine triste oplevelse i julen, håber ikke det er noget alt for alvorligt!?
  Et kærligt kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du har læst med 🙂 Tak for din kommentar. Det triste er ikke alvorligt, bare sådan noget lidt træls noget.. Laver et indlæg om det så vi kan få det afklaret 🙂

   Jeg håber du har haft en god jul trods arbejde og får en god nytårsaften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt du havde en hyggelig jul på trods af en smule sygdom 🙂 Glæder mig til at høre mere – og til at se billeder fra Thailand!!

  Jeg er selv ved at falde på plads. Er hjemme efter at have brugt juledagene med familie og svigerfamilien. Næste skridt er så at pakke ud, og efter at have været udenlands i ca. 5 mdr. er der en del som skal pakkes ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det må være dejligt at komme hjem til familien til jul efter sådan en længere tur 🙂 Jeg håber du får en god nytårsaften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se billeder fra Thailand 🙂
  Og jeg har travlt med lidt af det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Nat 🙂
  Håber du er ok i forhold til det triste..
  Tak for en god og hyggelig blog i øvrigt.
  Jeg arbejder disse dage (også nytårsaften), men det er faktisk meget hyggeligt at arbejde når andre folk har fri.. 🙂 der er helt stille i København disse dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kat 🙂
   Tak, jeg er ok 🙂 Jeg håber du kommer godt ind i det nye år trods arbejde 🙂
   Godt nytår! Knus N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julefacts a la liebling