julestress

juleønsker

Mine største ønsker i år er videregivet til familien.. Men den liste er ikke udtømmende. Jeg har også masser af andre ting jeg hjertens gerne ville eje. Nogle af dem har jeg fundet frem på collagen nedenfor. Jeg ønsker mig bl.a. et par nye vinterstøvler (magen til dem jeg havde sidste år). De gamle er blevet trætte efter mange kilometer, men jeg er stadig helt vild med modellen fra Shoe Biz. Jeg ønsker mig også lidt lækkert lingeri, gerne dette fra Magasin. Det koster ikke alverden, men er blødt og behageligt. Og så er jeg bare fuldstændig tosset med de boyfriend jeans og den grå tee. Come toooo meee please! En kort halskæde og et par fingerringe er også et stort ønske i år.

 photo e4379600-be53-4863-b828-5c40e5802a6b_zps3634ed15.jpg

Halskæde: Dirks Guldsmed//Tee: Pieces//Støvler: Shoe Biz//Undertøj: Magasin top og underdel//Ringe: Pieces//Jeans: Envii

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julestress