jul i tivoli

julens gaver

 photo f8018401-0a8c-42d6-aad8-58de0410a409_zps5edf5ccd.jpg

Allerede før juleaften har jeg været så heldig at få gaver – en helt masse spiseligt især.  Jeg har også fået lidt lækkerier tilsendt fra Yves Rocher; neglelak, parfume, læbestift og en bodylotion med shimmer. Af spiselige gaver har jeg bl.a. fået Johan Bülow lakridser, Summerbird chokolader og svensk produceret lakrids. Spiselige gaver er lige mig – så er det sagt. Måske nogen af jer kan huske, at jeg også fik en spiselig gave til min fødselsdag i sommers? Om der ligger mad i pakkerne til mig under træet juleaften ved jeg ikke. Jeg har ikke umiddelbart skrevet noget på min ønskeliste.. Jeg har til gengæld mange andre gode ønsker på min liste – mere om det ved lejlighed. Hvad ønsker I jer i år??

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jul i tivoli