juleønsker

julefacts a la liebling

 photo f1956a3d-ec7a-463d-aec5-3c6884ced359_zpsfe77d62f.jpg

Endelig er det blevet juleaften. Det er en af de hyggeligste aftener på året. Jeg elsker familiehygge og dét er noget af det juleaften er fuld af. Jeg har tænkt mig at give jer en lille gave her på bloggen. Det er efterhånden længe siden I har fået en omgang random facts om mig. Så det skal I da ha’ – det skal I da ha’! Denne gang i anledning af julen er det en særlig julespecial. Måske I kan nikke genkendende til nogle af punkterne? Måske I har det helt modsat mig?

10 x jul a la Liebling

  1. Jeg har fejret jul i 5 forskellige lande.
  2. Vi har kun haft juletræ én gang derhjemme, da jeg var barn.
  3. Jeg kan stadig godt lide at se julekalender i TV selvom jeg vidst er lidt for gammel til den slags…
  4. Hvert år har jeg en skrabejulekalender – er endnu ikke blevet millionær. Men man har jo lov til at drømme ikke?
  5. Jeg elsker at pakke gaver ind!
  6. Det har ikke været en ordentlig juleaften, hvis ikke jeg har fået flæskesteg, brun sovs og brune kartofler.
  7. Mit favorit juleguf må være havregrynskugler – MÅMS!
  8. Jeg elsker sukkersøde, romantiske julefilm – blandt mine favoritter er The Holiday og Love Actually.
  9. I år er mit højeste ønske en føntørrer (altså jeg kan da også godt bruge en ny bolig, en diamantring eller noget andet lækkert – men min føntørrer er gået i stykker efter mange års tro tjeneste, så det er bare need-to-have ønske nr. 1)..
  10. På trods af, at jeg knuselsker julepynt og julede hjem, kan jeg have svært ved at pynte op hjemme hos mig selv. Kan ikke rigtig vænne mig til de mange ting og føler det roder hele tiden. Jeg nøjes derfor med lidt julede planter, min hjemmesyede julegås fra min farmor og et par lysdekorationer.

Det var lidt om min jul. Hvordan er jeres? Jeg håber I får en rigtig dejlig aften med perfekt svær, skønsang og gode raflegaver.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

juleønsker