den eneste

tomhændet men glad

 photo f3603503-4eea-4e9a-b82f-9fa4982a74a5_zpsb86b6ec4.jpg

I går var jeg et smut forbi Adax’ lagersalg. Et lagersalg, som jeg for et års tid siden var noget nær rasende over, at min mor og søster var taget til uden mig. De kom begge hjem med de flotteste tasker, bl.a. den jeg har lånt på dette billede af min søster. I foråret huskede de så at få mig med – og det blev til et sandt shoppegilde. Jeg købte bl.a. denne lækre sag, denne fine pung og en lækker taske, som har hængt på mig lige siden. I går var vi så af sted igen. Jeg startede med at samle en hel favn fuld af lækre tasker i det blødeste skind. Jeg prøvede en flot Maani taske med sølvprint, sådan en helt unik og lækker rå én. Jeg fandt én anden jeg gerne ville gå foråret i møde med. En sart rosa sag med plads til et lille tørklæde til de kolde aftener i maj. Jeg overvejede dem begge – men endte med at gå tomhændet derfra. Alligevel var jeg glad.

Jeg bliver glad når jeg gør gode køb på lagersalg, men jeg bliver også glad, når jeg kan mærke jeg har lært at styre mig lidt. Faktisk er det lidt noget nyt, det dér med at styre mig. For nyligt var min søster og jeg med min far i byen og shoppe. Jeg siger til min søster “jeg synes bare ikke man kan finde nogle pæne vinterjakker i år!” “Kom her ind” sagde hun og hev mig med ind i Message. “Her finder man altid pæne jakker” sagde hun. Og ganske rigtigt 3 minutter senere kørte jeg dankortet igennem og gik derfra med en stor rød pose. Min far blev helt svedt over tempoet og spurgte “Har du ikke en vinterjakke?”… Jeg tyggede lidt på det.. Jeg har en vinterjakke. Faktisk en rigtig varm én, den er måske ikke det sidste nye skrig i år, men den er købte sidste år og er stadig i fin stand. Dertil kommer min store samling af andre vinterjakker, som jeg jo også kan tage i brug..

Så tak far, tak fordi du har sparet mig for en masse fejlkøb og mangel på plads i klædeskabet. Jeg vil tænke mig lidt bedre om når jeg shopper fremover, hvis jeg får lavet et fejlkøb kan man heldigvis for det meste returnere varerne. Og jeg vil fortsat gå på lagersalg, der vil jeg altid gå glad fra – enten et godt køb rigere eller med en god samvittighed over at have styret mit shoppegen, ligesom i går.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

  • Hej! Jeg har lavet en blog for ca. et halvt år siden, og jeg nyder virkelig at blogge, men jeg kunne godt tænke mig komme ud til lidt flere mennesker. Ville du have lyst til at kigge forbi min blog og give nogle gode råd? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan kun tilslutte mig til din glæde. Jeg har det på præcis samme måde. Du skal prøve at lave et Excel ark med dit tøj. Så får du sort på hvidt, hvad du mangler. Det tog tid, ja. Men det hjælper mig at slappe af med Dankortet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den eneste