tomhændet men glad

Saint Tropez fest outfit

Jeg har lavet en lille video med et festlook for Saint Tropez. Som I måske ved blogger jeg for Saint Tropez på deres blog. Vi er i alt 4 bloggere. Denne uge er vi blevet stillet til opgave at finde et festligt outfit – I kan se vores alles indlæg her og mit indlæg med fotos og links til looket her. Senere på ugen kan I stemme på jeres favorit outfit og derved vinde 500,- til Saint Tropez (den blogger med flest stemmer vinder også en præmie – så en stemme er meget kærkommen). Jeg håber I kan lide mit outfit med glam og glitter..

Hop ind og like Saint Tropez på Facebook og få besked om de mange fede konkurrencer!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tomhændet men glad