mere eller mindre

store biografdag

I dag går vi over til vintertid. En mørk og kold tid, hvor noget af det allerbedste man kan foretage sig, hvis I spørger mig, er at hygge MAX! Og hvordan hygger man bedre end i biografens mørke med en pose snold i den ene hånd og en kold cola i den anden?

I dag er det Store Biografdag. Det betyder, at man i hele landet kan komme i biffen til halv pris! Lækkert! Det kan normalt godt ende med at blive en lidt pebret fornøjelse at gå i biffen, så sådan en dag er en virkelig god lejlighed til at komme en tur i de dybrøde biografstole for en overkommelig pris. Jeg har desværre andre planer i dag, så der bliver ingen biftur til mig. Hvis der gjorde, så har jeg fundet et en film jeg gerne ville se, nemlig About Time. Du kan se traileren nedenfor og se om den er noget for dig..

Hvis nu du skal i biografen, så har jeg også to film jeg gerne vil anbefale at se. Den ene er Familien Miller. Den er sjov hele vejen igennem. Se hvad jeg skrev om den i indlægget her. Derudover vil jeg gerne anbefale jer at se Kvinden i buret. Den har jeg skrevet et par ord om i dette indlæg.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mere eller mindre