ting jeg glæder mig til..

mere eller mindre

NS photo NS_zps50d61503.jpg

Som I nok har bemærket lever bloggen et lidt flyvsk liv for tiden. Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg kun ville lave de lidt ‘bedre’ indlæg med lidt mere indhold og lidt flottere fotos – sagen er bare dén, at den slags indlæg kræver mere tid end jeg har hver dag. Men jeg er i tvivl. Hvad vil I egentlig helst ha’? Hvad synes I er fedt at klikke ind og læse om? Jeg har lavet en lille afstemning, som I meget gerne må udfylde – forhåbentlig kan jeg rette bloggens indhold lidt til efter jeres ønsker.

På trods af, at jeg ikke har blogget dagligt, har I været sindsygt søde til at kommentere på det seneste. Det varmer mit hjerte! Der findes ikke noget bedre end at få en sød kommentar. Så stort tak fordi I stadig hænger i trods den svingende frekvens på bloggingen.

Hvad kan du lide at læse på Liebling? Vælg gerne én til flere svar.

View Results

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ting jeg glæder mig til..