lynkonkurrence: iphone 4/4s cover

tv og iq

 photo 7280f66b-7dd3-430c-a763-77e30bc3a37c_zps4c6eeaa8.jpg

Findes der noget bedre end hygge?? Her i solen på min fødselsdag i år.

Først og fremmest vil jeg gerne  sige, at det er fedt at se I er så mange, som deltager i konkurrencen. Tak for alle jeres kommentarer. Konkurrencen lukker på søndag, så har du endnu ikke deltaget kan du gøre det på dette indlæg.

I dag skal jeg hjem til min søster efter arbejde. Det bliver top hyggeligt! På alle mulige måder. Vi har lagt i ovnen til en rigtig tøsehyggeaften. Vi skal have sushi, se første afsnit af den nye sæson af Danmarks Næste Top Model på Kanal 5 og så skal vi sludre som søstre gør bedst. Det bliver virkelig godt kan jeg mærke.

Apropos TV, så byder efteråret på masser af godter. På søndag starter en ny sæson af Broen, Rita har jeg også taget hul på og derudover er der det TV jeg ser mere løst. I lang tid har jeg ikke set meget TV, men jeg er blevet stor fan af at se det online når det passer mig. Så kan jeg f.eks. se Gift Ved Første Blik mens jeg laver mad, eller Danmarks Skønneste Hjem mens jeg gør rent. Nogle gange sumper jeg bare og ser reality TV a la De Unge Mødre og  Say Yes To The Dress – Bridesmaids. Min kæreste påstår hårdnakket, at man bliver dum af det.. Jeg ved ikke helt om jeg tør give ham ret. Jeg ser mere på det som en velfortjent pause til min hjerne. Det er sådan noget “slå-hjernen-fra-og-vær-underholdt” TV. Og det kan jeg godt lide. Jeg behøver ikke altid lære hvordan ting er lavet, se naturen på tæt hold gennem en TV-skærm eller høre om hvordan historien har udspillet sig. Afslappende underholdning er meget fint med mig.

En dag efter flere afsnit af noget amerikansk TV måtte jeg dog google mig frem til en IQ test og tage den af frygt for, at min kæreste havde ret. Jeg ved selvfølgelig ikke hvad min test havde været før jeg så TV, men jeg ved, at min IQ var ganske ok selv efter flere lag tyl og utallige skænderier over brudepigekjoler i en amerikansk serie. Så med ro i sindet vil jeg nyde efteråret og noget af alt det TV der bliver sendt efter en genudsendelsessommer. Har I noget godt TV I ser for tiden?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

 • Jeg elsker konceptet med “slå-hjernen-fra-og-vær-underholdt” TV – det er spot on, lige sådan jeg har det! Tvivler nu på at det påvirker IQ’en, hvis man da ellers bliver stimuleret intellektuelt i hverdagen gennem studie, arbejde, osv. Der er dage hvor man bare trænger til en god gang underholdning uden en dybere mening 🙂
  Jeg ser mange serier, mest streaming eller downloads da jeg ikke kan se dansk TV i øjeblikket. Pretty Little Liars, Mad Men og Project Runway (US) er lidt af det jeg ser i øjeblikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Lige pt tænder jeg kun mit tv om morgenen for at se Go’Dk i 10 minutter inden jeg smutter på job. Og så om onsdagen kl. 20 til underholdende Rita, og igen fredag kl. 20 til Vild med dans – bare fordi. Men ellers er det stortset slukket, istedet er mit online-tv godt brugt. Det er lige for tiden Greys hvide verden på Viaplay der underholdt mig, og har kun 6 1/2 sæson tilbage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender det godt, flimmerkassen bliver oftere og oftere skiftet ud med computeren.. Det er meget nemmere at se ting når det passer ind i ens skema på den måde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lynkonkurrence: iphone 4/4s cover