lykken er #40

ny bolig

Der er gået total tv-køkken i bloggen. Jeg har nemlig snydt lidt. Og lavet dette indlæg på forhånd. I dag er jeg på tur med jobbet og kommer først hjem igen i morgen, men derfor skal I jo ikke snydes for lidt læsestof. Jeg har lusket rundt inde i Pinterests store fotoarkiv og fundet masser af lækre fotos.. Jeg finder meget god inspiration derinde! Kender I Pinterest? Og bruger I det? Jeg bruger det bl.a. til boliginspiration. Pt. vil jeg gerne opgradere vores hjem en smule, sagen er dog den, at vi ikke helt ved om vi skal blive boende hvor vi bor nu eller måske finde et nyt sted at bygge rede. Derfor må jeg nøjes med at kigge på ting og vente med at re-dekorere og shoppe.

Som nogle af jer måske så på Facebook, er vi i gang med så småt at kigge på ny bolig. Tak for alle jeres input forresten – det er taget til efterretning. Jeg/vi er dog meget i tvivl om hvad vi skal gøre. Vi drømmer om mere plads, mere lys, noget nyt og lækkert og måske endda et lille hjemmekontor/walk-in closet. Det er ikke for meget at forlange vel? Lige nu ligger landet bare sådan, at vi ikke rigtig kan finde noget, der passer til vores drømme.. Det er svært, dét med at finde en bolig! Og trættende også. Min bolig betyder virkelig meget for mig. Når jeg har en tryg rede kan verden bare komme an! Nu er jeg bare blevet i tvivl om hvor den rede skal være henne.. Men jeg har en idé eller to om hvordan den gerne måtte se ud..

Her har jeg lavet en collage med inspiration til mit kommende drømmekontor. Kontoret skal bruges til dagligt arbejde (dét fra mit daglige kontorjob), men også til blogging og små krea-projekter, som jeg er begyndt at hygge mig med at lave. Så det skal være funktionelt og organiseret, men samtidig indbyde til kreativitet. Alt dét synes jeg nedenstående collage rammer meget godt.

Kan I lide lidt inspiration? Og vil I måske endda se flere af mine collager?

 photo 7b33635b-5bf6-448e-99f1-cddcb7afdfb9_zps0ee0507e.jpg

Source: Pinterest

 Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #40