vinderen er...

lykken er #40

 photo ff00ad71-585c-4dc3-a857-4b92a1ecf368_zps1d20ba62.jpg

Mig denne weekend: hyggesokker, rodet hår, briller og kaffe <3 (source: pinterest)

Denne uge er gået hurtigt! Rasende hurtigt. Allerede i mandags følte jeg, at dagen var forbi før den overhovedet var startet. Sådan synes jeg ellers sjældent mandage er? Resten af ugen er gået med arbejde og træning, og så har jeg selvfølgelig fået set lidt af mit efterårstv (Rita, Danmarks Næste Top Model og Broen).. På den ene side kan jeg godt lide, at tiden flyver af sted. Det må jo betyde, at jeg har det sjovt og godt. Og jo hurtigere tiden går, des færre gange skal jeg sove før vi skal til Thailand. Men på den anden side synes jeg det er lidt skræmmende. Tænk nu hvis de tre uger i Thailand flyver af sted med samme hast? Det vil være træls.. Vil prøve at nyde hvert sekund til den tid og ikke bekymre mig om, at tiden går.

Lykken er..

  • At kunne overraske kæresten med morgenbord og fødselsdagssang.
  • At spise sushi.
  • At komme hjem til en stor pose med lækkerier OG en seddel om, at der ligger en uventet pakke og venter på mig på posthuset – spændende!
  • At have en fantastisk familie.
  • At september byder på perfekt cykel-til-job-vejr.
  • At se frem til en rigtig hyggelig weekend <3

Hvordan lyder jeres lykkeliste?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinderen er...