lykken er #38

dagens: blødeste sweater

Jeg har en god nyhed! Jeg er blevet udvalgt til at være ambassadør for Saint Tropez endnu en omgang. Det betyder, at jeg over det næste halve år skal blogge sammen med 3 andre seje danske piger. Vi skal give vores bud på mode og inspiration og blogge om det hver uge på Saint Tropez’ egen blog. Den finder I i øvrigt lige her, hvis I skulle være nysgerrige. Det betyder naturligvis også, at jeg skal shoppe lidt af deres tøj og det har jeg allerede gjort. Endda hele 2 items!

Et af denne sæsons første køb er denne lækre sag. En blød strik med en snert af kashmir i. Ved første øjekast var den ikke noget særligt, men da jeg lod min hånd glide hen over materialet var jeg solgt. Den måtte prøves på. Selvom den ikke fremhæver kvindekroppens former helt vildt, synes jeg alligevel, at den har et cool snit. Halsen er lidt mere åben end på de fleste striktrøjer, ærmerne er stramme og bunden er asymmetrisk, hvilket givet en meget fin silhuet.

Her har jeg stylet den med mine favorit støvletter for tiden, et lækkert par læder støvler fra Shoe Biz, samt et par jeans fra H&M, mit Michael Kors ur og smykker af eget design.

 photo d643abc7-45a8-4f51-ab51-7970c934b7dd_zps1cd23632.jpg

 photo 5915423a-9163-463d-b342-0a52b5578578_zps7cdceff0.jpg

 photo eae41c3a-08ba-4cd5-be71-001f1f08db03_zps6a1b92a6.jpg

Strik: Saint Tropez//Jeans: H&M//Sko: Shoe Biz//Ur: Michael Kors//Ring: Cort Koppel//Armbånd: Juleo//Halskæder og armbånd: Eget design

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #38