gaveregn

sig hej til michael

 photo b6fed897-01c2-4c5a-a609-2795d0fc0e6c_zps2ae9297e.jpg

Her er det så. Mit berliner køb. Mit nye, henrivende ur fra Michael Kors! Jeg har i forvejen et DKNY ur som jeg er virkelig glad for. Det er et ur min kæreste købte til mig, da han var i USA for 2½ år siden. Han havde selv udvalgt modellen og jeg er den dag i dag stadig fuldstændig vild med det. Det er stort og gyldent og har fine hvide porcelænsled. Ret lækkert. Men da jeg også er lidt glad for sølv, i særdeleshed oxiderede smykker, har jeg længe følt et behov for et ur med lidt mindre bling og lidt mere sølv og råhed (er der noget, der hedder det?). Alt dette rummer mit nye Michael Kors ur. Det har nogle fede børstede detaljer og et enkelt design uden det bliver kedeligt. Lige det jeg har gået og drømt om.

Jeg har allerede brugt det flittigt og er sikker på det bliver en god substitut til den gyldne dame aka DKNY. Hvad synes I om Mr. Michael?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gaveregn