kanelmø på kanalrundfart

newin

Som sagt har jeg flottet mig lidt og købt en lækker ting til mig selv i Berlin. Det er noget jeg har talt om længe. Jeg har haft det på min ønskeliste, men har ikke helt turde tro på, at det en dag skulle blive mit. Jeg kan have det længe og det kan bruges ofte. Så da jeg så det væsentligt billigere i Berlin end herhjemme slog jeg hurtigt til. Kan I gætte hvad jeg har købt?

 photo 6bdfbe5b-d15e-4b3b-96b7-c7da5420e96d_zps0d559fce.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

 • Anne

  Ur? De er såååå fine dem fra Michael Kors. Hvordan er priserne i Berlin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis! 🙂 Mit ur kostede 1.500,- det er under prisen i DK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det er virkelig et flot ur.. Skal til Berlin næste sommer og har selv planer om at købe et der. Hvordan var udvalget i MK butikken?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var i MK butikken ved Hackescher Markt, der var et par montre med forskellige ure i. Det var egenlig ikke meningen, at jeg skulle købe uret, men vi kom forbi, jeg så dét ur jeg havde ønsket mig og forelskede mig endnu mere i det da jeg prøvede det på. Jeg kommer normalt ikke i MK’s butikker, så kan ikke rigtig sige om det var stort eller småt i udvalg, men der var da lidt at vælge i mellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kanelmø på kanalrundfart